Starview

WAT ZIJN JOUW DRIJFVEREN?

Starcom hecht grote waarde aan en investeert graag in een constante ontwikkeling van zowel klanten als haar eigen teamleden. Alle interne en externe ontwikkelprogramma’s en trainingen maken onderdeel uit van STEP; het Starcom Training & Education Program. Als onderdeel van dit programma hebben we in december 2015 de zogenoemde DISC training doorlopen met al onze collega’s. En wel tijdens ons jaarlijkse personeelsuitje, dit keer een lang weekend op het prachtige Texel.

Drijfveren2

Met vraagstukken als: “Wat voor persoon ben ik & jij?”, “Welke invloed heeft dit op mijn werkgedrag en communicatiestijl?”, maar ook “Waar zitten mijn knelpunten bij het samenwerken met mijn collega’s?” en “Hoe komt dit?”, kreeg iedereen een beter beeld van zichzelf en zijn/haar teamleden.

In navolging op deze sessie heeft ons hele team afgelopen lente een training gehad over persoonlijke Drijfveren. Lekker aan het water bij PLLEK in Amsterdam, hebben we in deze sessie vooral stil gestaan bij de drijfveren van ieder individu.

Daar waar DISC vooral een antwoord geeft op je voorkeursstijl, bijvoorbeeld in de interactie met de wereld om je heen, geeft de drijfveren analyse je meer inzicht in de zaken die je motiveren en in beweging brengen. Deze drijfveren kunnen heel uiteenlopend zijn, voor de een liggen deze bijvoorbeeld op intellectueel vlak, de ander kan juist weer sociaal gedreven zijn. De drijfveren sessie heeft ons nog meer inzage gegeven in onszelf, in de collega’s om ons heen en natuurlijk in het geen ons als organisatie elke dag weer in beweging zet.

Drijfveren3

Als afsluiter van de dag hebben we met z’n allen heerlijk gebarbecued op het strandje bij PLLEK met prachtig uitzicht over ’t IJ. We kijken nu alweer uit naar een volgende leerzame en natuurlijk gezellige STEP sessie. Want laten we eerlijk zijn, gezelligheid is een drijfveer die goed past bij alle Starcommers!

 
 

Benieuwd naar de ‘kleur’ of ‘drijfveer’ van jouw Starcom contactpersoon? Voel je vrij om te vragen.