SERVICES & PRODUCT

VIDEO ADVERTISING

videoVideo content wordt niet langer uitsluitend op TV bekeken. Het aantal online views (inclusief mobiel) groeit nog steeds. Starcom heeft zijn TV kennis geïntegreerd met online video mogelijkheden en inventory. De RTV consultants ontwikkelen, afhankelijk van doelgroep, online inzet en bereik specifieke video strategieën.

Video advertising kan vervolgens gebruikt worden in het verlengde van de televisiecommercial voor het genereren van additioneel bereik en contacten. Door het gebruik van unieke Starcom tools zoals DMA (Data & Analytics) wordt het daadwerkelijke bereik en zichtbaarheid gedurende de campagnes gemeten en geoptimaliseerd. Naast het uitserveren van de video’s, zorgt Starcom door validatie van de juiste doelgroep voor optimaal en efficiënt uitgeleverde campagnes.

Starcom is ook gespecialiseerd in het maximaal benutten van uw videocontent. Wij zorgen dat de video content wordt bekeken en zichtbaar en vindbaar is. Het integreren van de video content met de juiste partners (off- en online) is vaak onderdeel van een content strategie. Onze geïntegreerde content specialisten unit LiquidThread biedt een uitgebreid pakket aan producten en services welke uw campagnes kunnen verrijken.

 TERUG NAAR SERVICES & PRODUCT