Starview

STEP – het Starcom Training & Education Program

Starcom hecht belang aan een goede training en ontwikkeling van al haar medewerkers.  Onder de vlag STEP (Starcom Training & Education Program) bieden we verschillende soorten trainingen aan.

STEP 2

Vrijdag 19 maart ontvingen onze jongste talenten hun diploma voor hun deelname aan de cursus STEPIN the Agency of the Year, een programma dat tot doel heeft om de junioren, executives, trainees en stagiaires in een zeer korte tijd kennis te laten maken met relevante media- en communicatieontwikkelingen. Daarnaast konden zij zich snel Starcom’s filosofie eigen maken.

Acht vrijdagochtenden werden onze talenten om 8.45  uur verwacht bij de interne Power Breakfast Sessies om colleges te krijgen over ondermeer de geschiedenis van reclame en media, communicatietheorieën, mediaontwikkelingen en -landschap en de taal van ons vak.  Een bezoek aan AT5 / RTV  NH in december gaf de cursisten verder inzicht in de praktijk. De cusus werd afgesloten met het oplossen van een case, presentatie en een schriftelijk examen.

De geslaagde collega’s zijn Bram Molenaar, Chantal Biesheuvel, Daniel Ferreira-Verstoep, Florentine Van der Molen, Ingeborg Hoogeveen, Kelly de Wendt, Marjo van den Akker, Robert Langereis en Wilko Koning. Nogmaals van harte

STEP

5 April starten we met een STEP mediatraining voor talenten bij onze cliënten. Cursusdata zijn dinsdagochtenden 5, 12 en 19 april. Inschrijven of meer info? Neem contact op met Jasper Lamers (jasper.lamers@starcom.nl).