SERVICES & PRODUCT

SOCIAL MEDIA & CONTENT STRATEGIE / MANAGEMENT

SOCIAL MEDIA STRATEGIE ICOONDe wereld waarin we leven wordt gecompliceerder, maar mensen hebben nog steeds verhalen te vertellen over dezelfde onderwerpen (fashion, muziek, sport, etc.). Verhalen ontstaan wel anders en zijn meer dan ooit in staat om te ‘leven’. Verhalen worden niet meer alleen verteld, maar vooral ook gecreëerd, beleefd, gedeeld en opnieuw verteld. Het zijn experiences.

Dit is niet anders voor verhalen van merken wat een zee aan mogelijkheden om op in te spelen creëert.

SOCIAL MEDIA STRATEGIE

Branded content en social media zijn middelen om communities bij elkaar te brengen, content te verrijken en te delen. Ze geven ons de mogelijkheid om dynamische merk experiences te creëren op basis van content die liquid is op verschillende platformen, met verschillende partners en mensen. Ze geven ons de mogelijkheid om experiences groter te maken, te amplificeren.

Starcom heeft op het gebied van branded content en story building voor sociale media & community management een specialistische unit: LiquidThread. De kern van LiquidThread is experiences tot leven brengen en  het creëren van cross-platform en media-based content experiences op basis van uw merkwaarden.

 

 TERUG NAAR SERVICES & PRODUCT