SERVICES & PRODUCT

SOCIAL MEDIA ADVERTISING

SocialBij efficiënte inzet van social media advertising gaat het naast creativiteit en actualiteit, over viraliteit en content. Via data en statistieken testen en optimaliseren wij de advertising. Hierbij is het startpunt altijd de doelgroep, waarbij we aanhaken op trends en social media ontwikkelingen. Deze integratie van dienstverlening is wat het voeren van een campagne of always-on communicatie onderscheidend en succesvoller maakt.

Advertising is niet simpelweg een campagne aan en uit zetten; het gaat om de engagement en bijdrage aan communicatie doelstellingen die de keuze van social advertising bepalen.

Onze inzichten en adviezen worden ondersteund met unieke advertising tools (lokaal en internationaal) en markt benchmarks. Door pre-testing van social ads maken we inzichtelijk wat de merk effecten zijn van de posts. Deze uitkomsten bepalen de advertising tactiek en doelgroep segmentatie keuzes. Gezien de ontwikkelingen op social media advertising heeft Starcom de kennis en executie gecentraliseerd in specialisten die uitsluitend bezig zijn met (ongoing) campagnes op o.a.: Facebook, Twitter en YouTube. Als onderdeel van het social media team, waar ook community management in vertegenwoordigd is (Social Media & Content Strategie / Management).

 TERUG NAAR SERVICES & PRODUCT