SERVICES & PRODUCT

SEARCH ENGINE MARKETING

SearchDe perceptie en betrouwbaarheid van een merk wordt deels bepaald door de aanwezigheid binnen zoekmachines. Zoekmachine marketing is een onmisbaar onderdeel van de marketingmix; door uitingen op bijvoorbeeld radio of TV zal het zoekgedrag rond uw bedrijf of merk veranderen. Starcom zorgt dat u op de juiste zoektermen gevonden wordt, waardoor uw merk een hogere ranking krijgt, beter zichtbaar is en uiteindelijk meer bezoekers (potentiële klanten) op uw website komen.

Door middel van een (maandelijkse) rapportage of dashboard houden wij u op de hoogte van de resultaten, de trends en de insights die we uit uw campagne halen. Al deze data zetten wij om in learnings, waarmee wij de campagne nog verder kunnen verbeteren. Om het beste resultaat uit uw campagne te halen, maken wij gebruik van intelligente tools als o.a. Benchtools, Kenshoo en DoubleClick. Deze tools helpen ons de data te beheren en te sturen op uw doelstellingen.

De beste resultaten worden behaald wanneer onze specialisten hun kennis van Google AdWords combineren met de kennis van uw bedrijf en de markt. Behalve het opzetten, beheren, optimaliseren en rapporteren van AdWords campagnes, biedt Starcom in huis consultancy. Door uw merk nog beter te leren kennen, zijn wij in staat een specifiekere inzet van uw zoekmachine activiteiten te realiseren.

Starcom is door Google geaccrediteerd als officiële Google AdWords Certified Partner.

Google Qualified Company

 TERUG NAAR SERVICES & PRODUCT