Starview

Publicis One

publ

Publicis Groupe kondigde eind vorig jaar aan dat het internationaal met Publicis One begint. Door de capaciteiten van de Publicis Groupe onder één dak te brengen, is Publicis One in staat om haar activiteiten, de schaal, flexibiliteit en toegang tot een diverse set van expertises en mogelijkheden mee te geven. De ontwikkelingen in de huidige markt worden grotendeels gedreven door de revolutie van digitale media en technologische ontwikkelingen en Publicis One is een disruptieve manier om klanten geïntegreerde creatieve communicatieoplossingen te bieden met toegang tot de beste specialisten van verschillende bureaus. Alle klanten van de bureaus onder de Publicis One vlag krijgen toegang tot hun tailor made One oplossingen en diensten.

Onder Publicis One Benelux vallen de reclamebureaus Publicis en Leo Burnett. Ook DigitasLBi, MSLGROUP en de mediabureaumerken Zenith en Starcom.

In juni van dit jaar werd bekend dat Johan Parmentier is benoemd tot regionale Chief Executive Officer voor de Benelux. Het Nederlandse Publicis One management team wordt gevormd door Cornelie Weller, Dirk van den Bosch en Astrid Furlan. Cornelie Weller is verantwoordelijk voor Media en de Integratie van de Publicis One merken, Dirk van den Bosch voor Creatie en Digital. Voor alle merken is Astrid Furlan als CFO eindverantwoordelijk.

Publicis One opereert inmiddels vanuit twee panden; aan de Prof. W.H. Keesomlaan in Amstelveen en de Joop Geesinkweg in Amsterdam. De mediabureaumerken zijn ondergebracht in Amstelveen en de  overige labels zijn begin deze maand samengebracht in Amsterdam.

Publicis One is actief in 50 landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Latijns-Amerika en telt ruim 8000 medewerkers.