Starview

NEW STARCOM STARS

Afbeelding3

Hoe zou jij jezelf omschrijven?

Kirsten Wain-Lefebvre, proudly South African! Ik ben mensgericht & sta met veel energie & zin in het leven.

Wat doe je bij Starcom? 

Bij Starcom werk ik binnen het digital team voor onder andere de klanten Heineken/Vrumona & RVD.

Reistijd naar werk?

25 minuutjes op de fiets.

Wat doe je graag om te ontspannen?

Lekker en gezond voor mezelf koken en op mijn balkonnetje het laatste zonnetje pakken of een avondwandeling door de binnenstad van Amsterdam!

Ben je een (social) media beestje

Toen ik in het buitenland woonde was ik Facebook verslaafd, maar nu ik face-to-face kan communiceren niet meer. Ik ben wel hardcore Instagrammer, alles is mooier met een filter ;)!

Lekkerste werkmuziek?  

Wij mogen elke dag genieten van Skyradio, met dank aan Joost Tadema. Wat ik eigenlijk helemaal prima vind.

Wat is jouw mooiste merk-ervaring?    

Terwijl ik in Vietnam woonde heb ik met Lifebuoy samengewerkt aan Global  Handwashing Day. We hebben met de winnaars van de Vietnamese versie van The Voice Kids een campagne begeleid om zoveel mogelijk kinderen de belofte te laten doen om voortaan hun handen te wassen met zeep. Alle kids moesten met rode verf een handdruk op een gigantische poster zetten. Het was heel cool.

Waar kan je absoluut niet tegen?  

Intolerante mensen

Wat is je droom?     

Een huis kopen in Amsterdam

Afbeelding7

Afbeelding4

Hoe zou jij jezelf omschrijven?

Ik ben Friso Annema; een enthousiaste, vrolijke, leergierige Fries die het liefst wegdroomt tijdens een goed concert, een mooie film of tijdens een mooie reis.

 Wat doe je bij Starcom & wat vind je ervan?

Ik ben op 15 mei begonnen als Community & Social media. Ik voel me al helemaal thuis. Ben op een super manier verwelkomd in het bedrijf. Iedereen is enorm aardig en behulpzaam.

Reistijd naar werk?

Ik kom met de fiets en doe een kleine 40 minuten over de 10km.

Hobbies?

Ik hou heel erg van een goede film, zowel op de eigen bank als in de bioscoop. Ik ben lichtelijk verslaafd aan series, van Game of Thrones en House of Cards tot Grey’s Anatomy en Suits. Ik surf en snowboard heel graag, maar het liefst ga ik op reis. Hoe exotischer de bestemming hoe beter. Met mijn camera in de aanslag ben ik dan helemaal happy!

Ben je een (social) media beestje? Wat consumeer je zoal?

Ik ben wel een (social) media beestje. Op social media ben ik actief op Facebook, Flickr en Instagram. Ik heb ook een Twitter en Google+ account maar deze gebruik ik bijna niet. Ik consumeer veel nieuws op internet. Op nu.nl het dagelijkse nieuws, maar ik lees voornamelijk tech nieuws op sites als theverge.com en onemorething.nl of fotografie nieuws op petapixel.com. Op TV kijk ik voornamelijk naar Discovery en National Geograpic Channel. Ik lees bijna geen print. De Donald Duck als die ergens ligt als ik ergens moet wachten =D

Lekkerste werkmuziek?

Een goede singer songwriter zoals Ben Howard of Ray Lamontagne.

Wat is jouw mooiste merk-ervaring?

De manier waarop Red Bull communiceert spreekt mij heel erg aan. Het avontuurlijke aspect dat in de commercials zit en de parachutesprong van Baumgartner vind ik heel erg cool.

Waar ben je het meest trots op?

Mijn vriendin, mijn familie, al mijn reizen en een super mooie Panorama die ik heb gemaakt van de New York Skyline.

Skyline

Waar kan je absoluut niet tegen?     

Smakkende mensen! Het geluid van iemand die aan het eten is vind ik verschrikkelijk!

Droom?

Een reis naar Antartica.

Afbeelding8

RIk

Wie ben jij?

Ik ben Rik, 28 jaar oud & geboren in de provincie Drenthe. Rolde om precies te zijn. Na mijn studietijd in Groningen ben ik 7 maanden op reis geweest door Australië, Nieuw Zeeland, Thailand en Maleisië. Bij terugkomst in Nederland ben ik voor mijn werk verhuist naar Utrecht en later Amsterdam. Ik ben gedreven, sportief, sociaal en altijd vrolijk. Dat maakt Rik Rik 😉

Wat doe je bij Starcom? En wat vind je ervan?

Dit is mijn derde week bij Starcom als Digital Consultant & Communications. Hiervoor heb ik 4 jaar als Digital Consultant gewerkt bij een mediabureau in Hoofddorp. Het werken in de bureauwereld spreekt mij erg aan, door de diversiteit aan werkzaamheden en het werken op verschillende merken. Ik doe het heel graag.

Reistijd naar werk?

Ik woon sinds 3 jaar op de Haarlemmerdijk in Amsterdam. Sinds mijn baan bij Starcom fiets ik elke ochtend in 10 minuten naar mijn werk. Ideaal!

Na een drukke dag, hoe zorg je dat je ontspannen blijft ?

Om te ontspannen mag ik graag sporten. Minimaal twee keer per week zit ik in de sportschool, loop ik een rondje hard of ga ik fietsen met een aantal vrienden. Ik doe ook regelmatig mee aan verschillende events. Dit jaar de Ronde van Vlaanderen gefietst en mij opgegeven voor de 4-mijl van Groningen. ’s Zomers probeer ik altijd om een weekje te golfsurfen. Geen makkelijke sport, maar wel erg leuk om te doen. Daarnaast drink ik graag een (speciaal) biertje of kijk ik voetbal met wat vrienden.

Welke media consumeer je zelf veel? 

Ja, ik consumeer dagelijks behoorlijk wat media. Naast Facebook op mobiel en desktop volg ik ook de laatste digitale ontwikkelingen in media via interessante websites en/of blogs. De meeste mediatijd besteed ik aan TV kijken. Lekker ‘lean back’ op de bank. Ik kijk overigens géén series. Meestal zap ik tussen de publieke omroep of National Geographic. Doe mij maar een goede documentaire of film.

Als je wilt dansen op werk, wat zet je dan op?    

Radio 2, Radio 538 of een goede set (deep) house/techno

Waar ben je het meest trots op?   

Mijn bijdrage aan het handboek voor Mobile Advertising.

Wat is je droom? 

Straaljager piloot worden

RIk 2