Starview

New Stars

ruben

Wie ben jij?
Ik ben Ruben, 22 jaar, kom uit Hilversum ben vorig jaar afgestudeerd in London en zit nu in het laatste jaar van de Nyenrode New Business School. Zelf ben ik erg sportief (surfen, skiën en CrossFit), houd ik erg van reizen en ben ik altijd klaar voor een nieuw avontuur.

Wat doe je bij Starcom?
Ik zit bij het Business and Data Solutions team, waarbij ik Dashboards maak waarmee data inzichtelijk wordt en business decisions gemaakt kunnen worden. Wat ik erg gaaf vind om te zien is welke data er allemaal wordt gebruikt, wat er allemaal gedaan wordt met de data en wat klanten belangrijk vinden. Ook word je losgelaten om zelf dingen te bedenken en voorstellen te doen. En er is natuurlijk ook een heel goede sfeer die het werken hier erg plezierig maakt.

Na een drukke dag, hoe zorg je dat je ontspannen blijft?
Bijna elke dag ben ik te vinden in de CrossFit box (gym) waar ik vijf tot zes keer per week train. Dit is echt mijn uitlaat klep.

Lees meer

tessa

Wie ben jij?
Ik ben Tessa, een positief en vrolijk persoon die graag mensen om zich heen heeft. Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en avontuur. Ook bij Starcom zal ik deze grenzen hoogstwaarschijnlijk opzoeken.

Wat doe je bij Starcom?
Ik ben AV-planner. Het is een super leerzame werkplek. Starcom trok mij aan vanwege de diverse grote, maar ook kleine klanten. Daarnaast staat Starcom heel erg open voor ambities van werknemers en geeft hen ook de kans zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dat heeft mij erg enthousiast gemaakt.

Ben je een media beestje?
Ik ben zeer actief op Social media en ben er ook echt fan van. Ik ben te vinden op: Facebook; ik hou al het nieuws en flauwe filmpjes hier goed in de gaten. Instagram; ik heb tijdens mijn reis een dagelijks instagram-reis-dagboek bijgehouden (@tes_on_tour). LinkedIn; gebruik ik regelmatig voor netwerken. WordPress; Ik blogde tijdens mijn reis en dit wil ik blijven doen met toekomstige reisjes. Daarnaast vind ik het heerlijk om ’s avonds tv te kijken.

Lees meer

frank

Wie ben jij? En wat maakt jou jouw?
Mijn naam is Frank, 23 jaar en wat mij mij maakt is dat ik een nuchter, hulpvaardig, betrokken en vriendelijk persoon ben. Terwijl ik dit schrijf merk ik dat dat alleen maar positieve omschrijvingen zijn. Ik kan ook soms ongeduldig en kortaf zijn.

Wat doe je bij Starcom? En wat vind je ervan?
Binnen Starcom loop ik stage binnen het insights en data team. Het is heel leerzaam om binnen dit team steun te bieden door allerlei verschillende soorten analyses te maken. Hierdoor ben ik mij al erg bewust geworden van wat er speelt in het medialandschap en hoe bedrijven hun media/marketing beslissingen nemen.

Waar ben je het meest trots op?
Dat is misschien wel de makkelijkste vraag. Het meeste trots ben ik op mijn moeder. Dat behoeft verder geen uitleg denk ik.                                       

Lees meer

                         

anouk

Wie ben jij? En wat maakt jou jouw?
Mijn naam is Anouk Schilder en ik kom uit Volendam.  Mijn vriendinnen omschrijven mij als een spontaan, enthousiast, zorgzaam en nieuwsgierig persoon.

Wat doe je bij Starcom? En wat vind je ervan?
 Op dit moment loop ik tot februari stage als secretaresse. Deze periode assisteer ik Monique Jansen met secretariële werkzaamheden. Het is een heel gezellige omgeving met fijne collega’s er is geen dag hetzelfde wat het heel afwisselend maakt. Ik weet zeker dat ik hier nog heel veel ga leren.

Ben je een media beestje?
Zo kan je me wel noemen ja. Thuis staat bijna de hele dag de radio aan wat voor mij echt een huiselijk gevoel geeft. Verder ben ik actief op Facebook, Instagram, WhatsApp en Snapchat. Ik vind het heerlijk om alles even te checken en up-to-date te blijven.

Lees meer

jorick

Wie ben jij?
Jorick Dommerholt 25 jaar woonachtig in Utrecht. Ik ben humoristisch, kritisch en sociaal ingesteld.

Wat doe je bij Starcom?
Ik ben afgelopen september begonnen als Connections Support stragiair. Starcom is een gezellig, sympathiek maar vooral professioneel bedrijf. De manier waarop je als nieuwkomer/stagiair wordt betrokken bij het bedrijf heb ik elders nog niet eerder meegemaakt.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben ooit uitgedaagd om mee te doen aan een wandeltocht van 110km en deze kilometers af te leggen binnen 24uur. De personen die mij hadden uitgedaagd vielen halverwege uit en ik heb de tocht zelf in ongeveer 20 uur uitgelopen.

Lees meer