Starview

5 New Starcom Stars

Wendy

Wat maakt jou jou?

Loyaal, intuïtief, gezellig, zorgzaam, uitgesproken, koppig & nauwkeurig (alles netjes!)

Wat doe je bij Starcom?

Iedere dag werken aan mooie disruptive campagnes voor Samsung samen met ons gezellige team

Na een drukke dag, hoe zorg je dat je ontspannen blijft?

Lieve vriend + vriendinnen, op vakantie, festivals (als het even kan ieder weekend), en chillen met mijn hond

Ben je een (social) media beestje?

Vooral heel veel films en series via Netflix, Popcorn time, etc. En ben meer te vinden op Instagram dan Facebook tegenwoordig. Lees daarnaast de Grazia + VT Wonen maar enkel omdat ik deze netjes thuis gestuurd krijg via een relatie abo 😉

Lekkerste werkmuziek? Mijn personal Spotify lijst.

Varieert van (deep)house / techno tot hiphop / R&B. Jamie Jones is mijn held!

Waar kan je absoluut niet tegen?

Vroeg opstaan

Robert

Wie ben jij?

Ik ben Robert, en wie ik ben weet ik zelf niet eens precies;) maar een kleine opsomming: ik ben nuchter, sociaal, hardwerkend, amateur-kok, tech nerd, in het begin een beetje een “kat-uit-de-boom-kijker”, een (audio)boeklezer, filosofisch, broertje van drie, trotse oom van drie, en 1001+ andere dingen….

Wat doe je bij Starcom? En wat vindt je ervan?

Ik ben Digital Planner voor Heineken, en love it. Net vers begonnen en nog geen ervaring in de media wereld, dus nu nog zo groen als je ze kunt krijgen;) Maar ik vind ’t awesome bij Starcom!

Ben je een (social) media beestje? Wat consumeer je zoal en wat dan precies? (TV, social, radio, print, etc).

Ik vind social media super interessant, maar ben meer een leecher: ik consumer, en voeg weinig toe. Ik voel er weinig voor om mijn leven en activiteiten van de daken te schreeuwen. Maar, begrijp mij niet verkeerd, social media is briljant en ik gebruik het veel! (veelal “old-school” Facebook & Twitter)

Waar ben je het meest trots op?

Trots & dankbaar op: de 7 jaar samen met mijn vriendin :O, mijn hechte familie en dat ik “top of my class” ben afgestuurd met mijn Msc in Marketing:)

Waar kan je absoluut niet tegen?

Haha, veel: mensen zonder passie (keep on looking!), mensen die niks serieus kunnen nemen, oppervlakkigheid, mensen met een “closed-mind”, mensen die niet van eten kunnen genieten (zonde!), etc..

jarno

Wie ben jij?

Ik ben Jarno van der Geest. Ik ben meestal wel in voor een grapje en heb een hekel aan stiltes. Daarom luister ik veel muziek en kijk films en series. Verder ben ik best creatief denk ik en het zou wel leuk zijn als ik hier iets mee kan gaan doen ‘als ik later groot ben’.

Wat doe je bij Starcom?

Ik ben hier voor mijn stage Grafisch Vormgeven. Ik ga alles mooi maken voor jullie 🙂 Ik zit hier nu een paar dagen, die me erg goed zijn bevallen!

Na een drukke dag, hoe zorg je dat je ontspannen blijft? Hobby’s?

Eerst een uurtje sporten, daarna mezelf in m’n bed parkeren en films & series kijken. Verder hou ik van reizen, een goed boek lezen, muziek luisteren en concerten bijwonen.

Ben je een (social) media beestje? Wat consumeer je zoal en wat dan precies? (TV, social, radio, print, etc).

Ik check m’n Facebook, Whatsapp en Instagram veel vaker dan ik toe wil geven.

Waar kan je absoluut niet tegen?

Drinken waar stukjes in zitten. Drinken hoor je te drinken, niet te kauwen.

Wat is je droom?

De wereld rond reizen, het liefst zo lang mogelijk!

Wilko

Wie ben jij & wat maakt jou jou?

Ha! Ik ben Wilko en wat mij-mij maakt is enthousiasme. Maar mocht je echt willen weten wat mij-mij maakt nodig ik je uit een avondje speciaal biertjes te drinken met een shotje tequila tussendoor.

Wat doe je bij Starcom? En wat vindt je ervan?

Ik ben werkzaam als Digital Planner in het Samsung team en heb het hier hartstikke naar mijn zin. Na een avontuur in Amerika voel ik mij weer helemaal thuis in het mooie Amsterdam en de bureauwereld.

Ben je een (social) media beestje? Wat consumeer je zoal en wat dan precies? (TV, social, radio, print, etc).

Ik kan mijzelf zeker een social media beestje noemen. TV kijk ik niet, tenzij er sportevenementen zijn. Radio luister ik niet, doe mij maar Spotify. Maar als er een nieuw sociaal kanaal is, neem ik altijd even een kijkje. Op dit moment zijn mijn meest gebruikte channels: Facebook, Instagram en Snapchat. Ja, best main stream eigenlijk. Maar ik heb volgens mij ook accounts op ieder ander netwerk die je kan verzinnen. Je kunt mij vinden onder mijn social username KoningWilko. 😉

Waar ben je het meest trots op?

De manier waarop ik het spel, dat het leven heet, speel. In dat opzicht zie ik veel overeenkomsten met de filosofie van Starcom. #beyondboundaries – Dit resulteert in een mooi sociaal leven met vrienden van over de hele wereld.

Wat is je droom?

Een onbezorgd leven samen met mijn eigen gezin, dat net als ik overal kan aarden zodat we never nooit het gevoel krijgen plaatsgebonden te moeten zijn.

kees

Kees, wat maakt jou jouw?

Ik ben Kees Pronk. Ik ben af en toe heel serieus, maar ook een tikkie gek, lekker rustig en lekker uitgelaten, super nuchter maar best zweverig, vaak heel aardig, maar soms ook onuitstaanbaar, een dare devil die een echt bangepoeperd kan zijn… Ik ben van alles wat dus, dat maakt mij mij…

Wat doe je bij Starcom? En wat vindt je ervan?

Ik werk als Business Development Director en vind het super om (weer) bij het mooiste en leukste bureau van Nederland (en omstreken) te mogen werken!

Reistijd naar werk?

Ik ben verwend! Ik woon tien minuten van kantoor af, dus pak vaak bij mooi weer het fietsje!

Ben je een (social) media beestje? Wat consumeer je zoal en wat dan precies? (TV, social, radio, print, etc).

Ik ben social media verslaafd! Ik zit op elk sociaal netwerk denkbaar en consumeer alles wat er op me afkomt! Ik ben fan van muziek, maar dan nog wel gewoon ouderwets via de FM. TV kijken is bij mij alleen nog maar on demand, maar dat tv kijken komt niet zo vaak meer voor als vroeger.…

Wat is je droom?

Mijn droom is om samen met mijn andere helft op een boerderij te wonen op de dam naast de Bijenkorf… realistisch?? Ik moet even met Eberhard van der Laan connecten op Facebook denk ik..