Starview

New Starcom Stars

Pol4

Wie ben jij? 
Mijn naam is Pol en ik ben spontaan, impulsief en ik sta positief in het leven. Ik kan soms direct zijn, maar mijn vrienden omschrijven mij als ‘gezellig’.

Wat doe je bij Starcom?
Ik ben AV Trainee en ik zit in het leukste team van Starcom :-).

Waar ben je het meest trots op?
Moeilijke vraag….. ik ben er trots op dat ik als eerste in Europa binnen de historische wetenschap een onderzoek gepubliceerd heb op basis van Big Data. Een persoonlijke mijlpaal!

Lees meer!

Luke

Wie ben jij?
Ik ben Luke van Veen, 23 jaar oud en ik woon in Nieuwveen. Zeer sportief ingesteld; bij voorkeur voetbal en tennis. Ik heb tevens een grote liefde voor Amerikaanse sporten. Ik ben een echte winnaar, maar ook ondernemend en erg ambitieus.

Wat doe je bij Starcom?
Ik ben op 1 mei 2016 bij Starcom gestart in het Samsung team. Ik ben begonnen als Digital Connections Trainee en ik vind het tot nu toe te gek! Interessante opdrachten, fijne collega’s en af en toe met z’n allen een potje tafelvoetballen!

Na een drukke dag, hoe zorg je dat je ontspannen blijft?
Voor ontspanning sport ik graag, kijk ik graag naar series, zoals Suits of GoT, en geniet ik van een heerlijk diner met vrienden.

Lees meer!

Lisanne

Wie ben jij?
Ik ben Lisanne en ik ben een enthousiaste, gemotiveerde, sociale levensgenieter.

Wat doe je bij Starcom?
Sinds februari van dit jaar ben ik werkzaam als Social Advertising & Community Management Trainee bij LiquidThread. Ik leer hier ontzettend veel, met name over de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van social media.

Ben je een (social) media beestje?
Ik hou er van om te delen en daarom communiceer ik ook de hele dag. Snapchat, Instagram en Facebook staan op dit moment boven aan mijn lijstje. Via Whatsapp ben ik actief en altijd te bereiken. TV wordt steeds meer vervangen door Netflix en tijdschriften lees ik graag op het strand. In de auto luister ik veel naar de radio en op de fiets staat Spotify altijd aan.

Dymf

Wie ben jij?
Ik ben Dymfna, 25 jaar en ik woon in Woerden. Ik ben een echte teamplayer, enthousiast en spontaan en ik houd van een pittige uitdaging.

Wat doe je bij Starcom?
Ik ben Connections Manager bij Starcom en verantwoordelijk voor de overall campagneplanning voor Vrumona, Lexa en P&O ferries.

Na een drukke dag, hoe zorg je dat je ontspannen blijft?
Ik sport drie keer in de week met een personal trainer. Tevens haal ik veel ontspanning uit een half uurtje intensief boksen.

Lees meer!

Biran

Wie ben jij?
Ik ben Brian von Mansfeldt; sociaal dier, enthousiast, nieuwsgierig, sportief en een tikkeltje eigenwijs op z’n tijd.

Wat doe je bij Starcom?
Ik ben Digital Consultant in het Samsung team. Het warme onthaal bij Starcom was ontzettend tof en de eerste twee maanden zijn echt voorbij gevlogen; veel nieuwe indrukken en vooral heel veel geleerd!

Wat is jouw mooiste merkervaring?
Als sportfanaat ben ik al jaren fan van Red Bull. Het ontwikkelen van de Red Bull Crashed Ice sport lag natuurlijk geheel in mijn straatje als ijshockeyer. Heel erg indrukwekkend hoe men het extreme sportsegment ‘geclaimd’ heeft.

Lees meer!