Campagne

Nieuwe 3D-clip The Opposites exclusief voor Nintendo 3DS

Platenlabel Top Notch en Nintendo produceren de allereerste 3D-videoclip waar geen speciale bril voor nodig is. De clip is voor The Opposites. Het rapperduo brengt deze zomer hun nieuwe single ‘Slapeloze Nachten’ uit. De single is vanaf 19 juli een week lang exclusief in 3D te zien via Nintendo Video, het videokanaal van de Nintendo 3DS. Daarna verschijnt de clip ook online en komt hij beschikbaar voor TV.

De voorbereidingen zijn in volle gang. “We hebben ruim één jaar geen nieuw materiaal uitgebracht en willen voor onze fans echt iets vernieuwends doen. Dat leidt nu tot een track met een geheel nieuwe sound voor The Opposites. Het nummer gaat over hoge ambities die soms letterlijk voor slapeloze nachten zorgen. Dat hebben we zelf vaak genoeg ervaren. Met het nieuwe nummer laten we een andere kant van onszelf horen. Dat willen we ook laten zien met de clip. We vinden het te gek dat we met ons platenlabel Top Notch en Nintendo een clip in 3D kunnen maken, speciaal voor de Nintendo 3DS,” aldus Willem van The Opposites.

De clip wordt geregisseerd door Steven Elbers van Artcore. Tussen de opnames door maakten The Opposites speciale backstage opnames in 3D met behulp van de videofunctie van de Nintendo 3DS. “We hebben nog nooit een 3D-clip gemaakt, laat staan zelf 3D-beelden geschoten dus we zijn onwijs benieuwd. Je moet echt op een nieuwe manier naar beeld en diepte kijken. Gelukkig leidt dit nog niet tot slapeloze nachten”, vertelt Willem. De speciale backstage opnames zijn te zien via Nintendo Video op de Nintendo 3DS.

Link MarketingTribune

Leave a reply

Fields marked with * are required