Media Vormgever stagiair

Media vormgever stagiair

In deze functie bied je dagelijkse ondersteuning aan ons contentafdeling LiquidThread. Als stagiaire Grafisch Vormgever houd je je bezig met het ontwerpen van visual content. Denk hierbij aan social content & templates, online creaties, infographics, animaties en billboards. Je houdt je bezig met verschillende concepten voor onze opdrachtgevers en je wordt begeleid om de boodschap van onze opdrachtgevers op de meest impactvolle manier over te brengen.

Wat we van je vragen

Je bent goed met Photoshop, Illustrator, Indesign, en misschien heb je ook al ervaring met Premiere Pro en After Effects. Je kunt van tekstuele informatie de vertaalslag naar concrete visualisatie maken. Jij bent enthousiast, kritisch en kan zowel goed zelfstandig werken als in teamverband. Tevens ben je in staat om te multitasken.

Wat hebben wij jou te bieden?

Als onderdeel van ons team werk je mee op ons klantenportfolio met allure, op vele afwissende projecten. Ons team en organisatie is jong, gezellig en vol ambitie. Tevens kun je rekenen op een stagevergoeding van € 500,- per maand.

Indien je geïnteresseerd bent stuur dan je sollicitatie met CV naar Starcom Nederland, t.a.v. Monique Jansen (monique.jansen@starcom.nl).

Terug naar Vacatures